Στη Θεσσαλονίκη «πάτησε» την Παρασκευή (17/08) το μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Εντβίνας Σέσκους.

Τον καλωσόρισε εκ μέρους της ΚΑΕ Ηρακλής 2017 ο επικεφαλής του προγράμματος των ακαδημιών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μάκης Καλανταρίδης.

Ο Λιθουανός άσος μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του με τους «κυανόλευκους» εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ τονίζει πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πετύχει τον στόχο του ο «Γηραιός», που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Basket League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής: «Όλα είναι από την πρώτη στιγμή φανταστικά εδώ, ο καιρός, οι άνθρωποι, η πόλη. Χαίρομαι πολύ που ήρθα σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής και φυσικά στόχος μου είναι να τη βοηθήσω να πάρει το πρωτάθλημα και να πάει στην πρώτη κατηγορία. Γνωρίζω ως παίκτη πολύ καλά τον Στεν Σοκ. Χαίρομαι που θα είμαστε μαζί στην περιφέρεια της ομάδας, καθώς όλοι ξέρουν πόσο έμπειρος είναι. Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι και γνωρίζω καλά το στιλ του, οπότε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Είδα και βίντεο από τους φιλάθλους μας, ειναι απίστευτοι. Έβλεπα κάθε βίντεο δέκα φορές! Τα χαρτάκια, τα τραγούδια τους είναι φανταστικά και, αλήθεια, ανυπομονώ να παίξω γι’ αυτούς. Θέλω να τους καλέσω στο γήπεδο, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα, γι τον Ηρακλή»!

Το Σάββατο το πρωί αναμένεται μέσω Αθηνών και ο Στεν Σοκ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία, που αρχίζει τη Δευτέρα (20/08) στο Ιβανώφειο.