Σχεδόν έναν μήνα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος τα προβλήματα στην κατά τα άλλα άκρως ανταγωνιστική και φέτος Α2 συνεχίζονται.

Γράφει ο Στέλιος Παρθενάκης 

Τρίκαλα και Εθνικός δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα κατέβουν και φυσικά αυτό δημιουργεί αντιθέσεις. Το αίτημα των ομάδων της Αθήνας για 14 ομάδες σαφώς είναι άτοπο. Υπάρχουν ομάδες επιλαχούσες όπως το πολύ δυνατό Πευκοχώρι, που είναι έτοιμες να καλύψουν το όποιο κενό.

Αυτό βέβαια που γίνεται στα Τρίκαλα τόσα χρόνια με Ερασιτέχνη και ΚΑΕ αγγίζει τα όρια της γελοιότητας. Είναι κρίμα για τη ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας να μην μπορούν να διατηρήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα. Το αίτημα για μείωση των ομάδων μπορεί να συζητηθεί στις τάξεις της ΕΟΚ και απορροφηθεί σε βάθος χρόνου.

Κατά τα άλλα, ο Ηρακλής έχει μια σπουδαία ευκαιρία να μάθει από τα λάθη του και να ανέβει, αν και ο Ιωνικός Νικαίας δείχνει εξίσου δυνατός. Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι ο πυρήνας της επαρχίας με Καβάλα, Καστοριάς, Τρικούπη, Διαγόρα, Απόλλων, Καρδίτσα, Ιπποκράτη και Κόροιβο, που θα δώσουν μια άλλη ομορφιά στο άθλημα.