Ερασιτέχνης Εθνικός: «Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα»

Με τον Σεπτέμρβη να πλησιάζει ήδη προς τα μέσα σου, υπήρξε επίσημη αντίδραση από τον Εθνικό αναφορικά με τη συμμετοχή ή μη της ομάδας στην Α2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, οι «μπλε» θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο και μέσο ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα: «Σε απάντηση όλων των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα διάφορα site σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας στην Α2 εθνική κατηγορία ,σας γνωρίζουμε ότι:

Ουδέποτε έγιναν συζητήσεις για ενδεχόμενη αποχώρηση της ομάδας μας, όπως και ουδέποτε αξιώσαμε οποιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο ή μη προκειμένου να αποσυρθούμε. Ενημερώνουμε όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι κατανοούμε την αγωνία τους, για μια ενδεχόμενη αποχώρηση μας, η οποία θα δώσει την δυνατότητα να καλυφθεί η θέση μας από μία από τις επιλαχούσες ομάδες, όμως ο ΕΘΝΙΚΟΣ θα εξαντλήσει όλα τα μέσα και θα κάνει όλες τις προσπάθειες που χρειάζεται όπως ακριβώς αρμόζει στην Ιστορία του, έστω και τελευταία στιγμή προκειμενου να συμμετάσχουμε στο Πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου