Ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος τεχνικός του Ερμή Αγιάς. Όπως είχε συμβεί και πριν από ενάμισι χρόνο, στο ίδιο γήπεδο, όταν είχε αντικαταστήσει τον Στέφανο Πέρκο στον πάγκο του ΓΣΛ, έτσι συμβαίνει και τώρα, αλλά στον Ερμή.

Ωστόσο για να επιστρέψει στη Λάρισα χρειάστηκε να παραιτηθεί από την Ακράτα. Και η πρώην -πλεόν- ομάδα του μέσα από μία σκληρή ανακοίνωση τον κατηγορεί πως τα κάνει όλα για τα χρήματα. Συγκεκριμένα: «Η Διοίκηση του Α.Ο ΑΚΡΑΤΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ και τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία… Δυστυχώς ο κ.Σκαραφιγκας δεν εκτίμησε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το ΔΣ και ο κόσμος της ΑΚΡΑΤΑΣ και προτίμησε να ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ την ομάδα (μετά την πρώτη αγωνιστική) που ο ίδιος έστησε και προετοίμασε και την οποία το ΔΣ ενέκρινε με μεγάλες οικονομικές θυσίες και τεράστιο αγώνα… Θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές βέβαια…

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ.Σκαραφιγκα ;;; ΗΘΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι αξίες που δεν γνωρίζετε ;;; Δεν σας δώσαμε πότε το δικαίωμα να παίξετε με την ομάδα της ΑΚΡΑΤΑΣ…, αντιθέτως σας φερθήκαμε άψογα με εντιμότητα ,πνεύμα συνεργασίας και φερεγγυότητα… Για εμάς πάνω από όλα είναι Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!! Με το χρόνο αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας όλων και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από την αλήθεια !!! Καλή συνέχεια στον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ κ ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑ… AKRATA BC – Μια ΠΟΛΗ ,μια ΟΜΑΔΑ ,μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! Μαθαίνουμε από τα λάθη μας… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!».