Έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ο Ηρακλής, που αντιμετωπίζει στο Ψυχικό την τοπική ομάδα, το Σάββατο (6/10) στις 17:00. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με την ομάδα να προπονείται την Παρασκευή το πρωί και μετά να αναχωρεί για την Αθήνα.

Ο προπονητής της ομάδας μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στο iraklis-bc.gr για τον αγώνα της πρεμιέρας και τόνισε: «Είθισται να λέγεται ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Εμείς ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα με μία ομάδα, όπως το Ψυχικό, δομημένη και νέα φέτος, δεν είναι όπως παλιά, λείπουν κάποιοι παίκτες που ήταν σημαντικοί για αυτήν, σημαντικοί μοχλοί. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας, είναι πρεμιέρα, η λέξη αυτή και μόνο φτάνει...Δεν ξέρεις πως θα προετοιμαστεί ο αντίπαλος, εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη, είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που αποζητάμε"

Για το ότι η ομάδα θα αγωνιστεί με δύο νέες προσθήκες: "Αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι δύο νέα πρόσωπα αλλά ήδη από τις προπονήσεις είναι σαν να ήταν από την αρχή της προετοιμασίας. Είχαν πολύ ωραία και γρήγορη προσαρμογή στο πλάνο της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ Α2


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α2