Το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στην Α2 κατηγορία δίνει στη 1μ.μ. του Σαββάτου ο Ιπποκράτης στο κλειστό «Παν. Σαλπέας» του Πειραιά κόντρα στον Εθνικό.

Οι νεοφώτιστοι, που βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, ταξίδεψαν με δώδεκα παίκτες και μοναδικές απουσίες τους Καυκή και Μαντά. 

Εν όψει της πρεμιέρας της Α2 ο αρχηγός του Ιπποκράτη Αντώνης Ασημακόπουλος δήλωσε: «Όπως κάθε πρεμιέρα έτσι κι αυτή είναι πολύ δύσκολη και παράλληλα προερχόμαστε από μία κακή ήττα για το κύπελλο. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα που ενεργοποιήθηκε την τελευταία στιγμή, αλλά έχει εντάξει στο ρόστερ του πολύ ισχυρές μπασκετικές προσωπικότητες. Αυτό δεν πρέπει να αφήσει την ομάδα μας να εφησυχάσει, θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε όλοι υγιείς, εκτός βέβαια από τον Παναγιώτη Καυκή που είναι αν μη τι άλλο μια μεγάλη απώλεια. Οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στις υποχρεώσεις και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά και μας έχει βοηθήσει να δουλέψουμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα».