Ο Ηρακλής έχει στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Βasket League και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έκανε δύο ακόμα προσθήκες που τον ενισχύουν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας επιστρέφει στην ομάδα, αντικαθιστώντας τον Σέσκους που δεν έπεισε, ενώ τα μπλε θα φορά και ο Μιχάλης Πολυτάρχου που προχθές αποχώρησε από το Περιστέρι.


Οι ανακοινώσεις

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 καλωσορίζει στις τάξεις της τον Μιχάλη Πολυτάρχου, που θα την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Ο έμπειρος γκαρντ συμφώνησε με την Ομάδα μας και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ενόψει της πρεμιέρας της σεζόν στο Ν.Ψυχικό (6/10, 17:00). 

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του Περιστερίου, που προβιβάστηκε στην Basket League, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Κατάγεται από τη Νάξο, γεννήθηκε το 1983 (23 Ιουνίου), είναι ύψους 1.91 και αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ και στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου και στις δύο περιπτώσεις πρωταγωνίστησε σε επιτυχημένες χρονιές με ανόδους και παλιότερα στους: Φιλαθλητικό, Παναξιακό, Τρίκαλα, Ραφήνα, Αρδητό».

«Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο Ιβανώφειο. Ο Ρονάλντας Ρουτκάουσκας συμφώνησε για να βοηθήσει και πάλι τον ΗΡΑΚΛΗ στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Ο Λιθουανός φόργουορντ/σέντερ (26, 2.04) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με το Νέο Ψυχικό (6/10, 17:00). 

Μετά την παρουσία του στην Ομάδα μας τη σεζόν 2016-2017 συνέχισε την καριέρα του στη Γαλλική Λοριάν, ομάδα της Nationale 1 Κατηγορίας, όπου είχε μέσο όρο 12,8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 60,3% στα δίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής».