Η πρώτη διακοπή στο πρωτάθλημα έφερε και πολλές αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων της Α2. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές αρκετές ήταν εκείνες που θέλησαν να κάνουν ένα... λίφτινγκ στην εικόνα τους

Το BasketA2.gr καταγράφει τις μετακινήσεις αυτών των δύο ημερών είτε πρόκειται για προσθήκες είτε για αποχωρήσεις. 

Στις αλλαγές που θα δείτε θα πρέπει να προστεθεί και ο Κώστας Μέξας που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή. 

Διπλό «χτύπημα» από τον Απόλλωνα

Το άσχημο ξεκίνημα του Απόλλωνα έφερε αλλαγές στην ομάδα της Πάτρας. Αρχικά μετουσιώθηκε σε... γάμο το φλερτ με τον Χριστόφορο Στεφανίδη (38, 1,84). Ο βετεράνος γκαρντ επιστρέφει στην Α2 έπειτα από 15 χρόνια και αναμένεται να δώσει λύσει στην οργάνωση του παιχνιδιού του Απόλλωνα. Προσθήκη ωστόσο υπήρξε και κοντά στο καλάθι με τον Ρώσο Άντον Καζαρνόφσκι (33, 2,06). Για να γίνει ωστόσο αυτή η προσθήκη αποχώρησε από την ομάδα ο Ρασάντ Μπελ. Παρελθόν αποτελεί και ο ομογενής Τόμι Πάππας

Δύο προσθήκες στην Καβάλα

Σε αλλαγή ξένου προχώρησε και η Καβάλα. Ο Λούκα Μίτροβιτς αποχώρησε και στη θέση του αποκτήθηκε ο 27χρονος Γάλλος σέντερ Ματ Γκαμπερόνι (2,08μ.), σε μία θέση που δεδομένα οι «αργοναύτες» είχαν πρόβλημα. Προσθήκη όμως υπήρξε και στην περιφέρεια με την απόκτηση του 22χρονου ύψους 1,86 Νίκου Χουχούμη που στο παρελθόν είχε παίξει στην Α2 με το Ψυχικό. 

Εμπειρία στην περιφέρεια για τον Χ. Τρικούπη

Μία ακόμα λύση στην περιφέρειά του προσέθεσε ο νεοφώτιστος Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Μεσολογγίου απέκτησε τον Γιάννη Δεμερτζή (35, 1,93) που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Αγιάς. 

Τέλος ο Στανόγεβιτς

Δίχως τον κοινοτικό του Νίκολα Στανόγεβιτς θα πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Εθνικός. Ο Σέρβος αποχώρησε αφήνοντας αιχμές τις οποίες στη συνέχεια ανασκεύασε. Εξάλλου στους «μπλε» αναμένεται να ενσωματωθούν και πάλι οι Περδικάρης, Σκιαθίτης που είχαν μπει στο περιθώριο. 

Αποχώρησε ο Τόζιος από τον Ερμή

Παρελθόν από τον Ερμή Αγιάς αποτελεί ο Γιάννης Τόζιος. Ο παίκτης δεν είχε προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας τους.