Ο Αμύντας επιστρέφει... σπίτι του αύριο (15/12, 17.00), καθώς θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό της «ΠΥΡΚΑΛ» τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου για την 10η Αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Ο Χρήστος Γκαβανόπουλος μίλησε στο amyntas.gr για την κατάσταση της ομάδας μας, τις δυσκολίες των τελευταίων αρκετών ημερών και τον αυριανό αντίπαλο.
Αρχικά, ο guard/forward του Αμύντα ανέφερε: «Ερχόμαστε από ένα ατυχές αποτέλεσμα μέσα στο Πευκοχώρι, το οποίο έδωσε τέλος στις 6 σερί νίκες μας. Ήταν ένα παιχνίδι που παρουσιαστήκαμε λιγότερο συγκεντρωμένοι από ότι συνήθως και αυτό είχε ως συνέπεια την ήττα. Επηρεαστήκαμε όσο θα έπρεπε από αυτήν την ήττα. Δουλέψαμε πιο σκληρά, πιο συγκεντρωμένα, όλη τη βδομάδα για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες αυτό το Σάββατο».

Συνεχίζοντας, τόνισε «Ήταν μια ακόμη προετοιμασία υπό δύσκολες συνθήκες, μιας και το γηπεδικό πρόβλημα είχε γίνει μόνιμο εδώ και ένα μήνα. Αυτό μας αποσυντόνιζε ιδιαίτερα αφού σε καθημερινή βάση δεν είχαμε ούτε σταθερό γήπεδο, ούτε σταθερή ώρα για τις προπονήσεις μας. Όμως είμαστε ομάδα που έχει μάθει στα δύσκολα. Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας, ώστε να πετυχαίνουμε τον στόχο μας φορά με τη φορά. Από αύριο, πάντως, επιστρέφουμε στην «ΠΥΡΚΑΛ» και τα προβλήματα μας, ελπίζω, πως τελειώνουν».

Τέλος, για τον Χαρίλαο Τρικούπη δήλωσε «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με σχετικά νέο coach, ο οποίος παιχνίδι με παιχνιδι εμφανίζει καινούργια κομμάτια στην τακτική της. Αυτό δυσκολεύει αρκετά το δικό μας σκάουτινγκ. Πρέπει να εμαφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και φυσικα να δείξουμε από το πρώτο λεπτό πόσο θέλουμε τη νίκη αυτή. Με ηρεμία, αλλά και με πολύ ενέργεια να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε ό,τι δουλέψαμε στις προπονήσεις. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και πολύ επιθετική ομάδα, την οποία για να την περιορίσουμε θα πρέπει να είμαστε παραπάνω απο το συνηθισμένο συγκεντρωμένοι στην άμυνα, να ελεγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση».