Κουταλιανός αντί Σορώτου στον Κόροιβο

Ο Μιχάλης Κουταλιανός είναι ο αντικαταστάτης του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Κόροιβου έπειτα από την παραίτηση του δεύτερου.

Ο κόουτς Κουταλιανός έχει κοουτσάρει στην Α2 τον Αίολο Αστακού πρόπερσι και πέρυσι για ένα μεγάλο διάστημα τον Εθνικό.

Η ανακοίνωση σημειώνει
Η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας γεννήθηκε στη Ρόδο στις 29 Νοεμβρίου του 1977. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και στη διάρκεια των σπουδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης εργάστηκε στο τεχνικό επιτελείο των τοπικών ομάδων, Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής.

Στη συνέχεια και κατά την επιστροφή στη γενέτειρά του εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείου του Κολοσσού Ρόδου, όπου αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες από την Α1 κατηγορία ως άμεσος συνεργάτης σημαντικών προπονητών, όπως λόγου χάρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Φραγκιάς. Μάλιστα, στο τέλος της σεζόν 2013-2014 και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 υπηρέτησε τη νησιώτικη ομάδα ως πρώτος προπονητής.

Έπειτα, εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Αίολο Αστακού στη Β’ Εθνική, πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2 και ύστερα τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου στην Α1, ενώ πέρυσι βρέθηκε για 13 αγώνες στον πάγκο του Εθνικού Πειραιώς στο πρωτάθλημα της Α2.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Κουταλιανό στην οικογένεια Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας!

Σχόλια