Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (16/2, 17.00) τον ουραγό της Α2 Ανδρών, Εθνικό, στο Κλειστό του Υμηττού για την 18η Αγωνιστική. Ο Αντριάνο Τοπάλλι μίλησε στο www.amyntas.gr για το ξεκίνημα του Β’ Γύρου, το αυριανό ματς με την ομάδα του Πειραιά και τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Ο guard δήλωσε αρχικά για την ήττα από τον Ερμή Αγιάς: «Η αληθειά είναι οτι ξεκινήσαμε δυνατά, όμως, στο τέλος μείναμε από δυνάμεις και υπήρξε έλλειψη συγκέντωσης. Συνήθως με ομάδες όπως ο Ερμής που δικαιότατα είναι στην τρίτη θέση αν δεν είσαι πλήρης και 100% συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι δεν έχεις πολλές ελπίδες για νίκη, είτε παίζεις εντός έδρας, είτε εκτός».

Στη συνέχεια ο διεθνής με την Εθνική Αλβανίας ανέφερε: «Καταρχήν να πω πως σεβόμαστε πλήρως τον Εθνικό. Είναι μια ομάδα με ιστορία και είναι πολύ λυπηρό να βρίσκεται σε αυτή τη θέση του Πρωταθλήματος. Όλα τα παιχνίδια στην Α2 είναι επικίνδυνα, όπως είπα και πριν, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, αν όχι σε όλο το παιχνίδι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του. Πρέπει να ιδρώσεις για να κερδίσεις οποιοδήποτε ματς στην Α2, ακόμη και ας είναι στην τελευταία θέση ο Εθνικός».

Ολοκληρώνοντας, ο Αντριάνο Τοπάλλι τόνισε: «Ελπίζω να κερδίσουμε τον Εθνικό για αρχή και να ξαναμπούμε σε ρυθμό νικών. Από εκεί και πέρα έχουμε δύο βδομάδες να κάνουμε καλή προετοιμασία και να έρθουν και κάποιοι παίκτες που μας λείπουν λόγο τραυματισμών, ώστε να διεκδικήσουμε το 100% στα υπόλοιπα παιχνίδια. Προς το παρόν βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, ξεκινώντας από το Σάββατο με τον Εθνικό».