Απόλλων Πάτρας - Δελέγκος: «Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Ο Απόλλων στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ψυχικό για την 24η αγωνιστική της Α2. Οι Πατρινοί μετά από τα τελευταία αποτελέσματα έχουν ανέβει σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με τα πλέι άουτ και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Μάλιστα σε περίπτωση νίκης στο Ψυχικό θα αναπτερώσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για απευθείας παραμονής.

Ο προπονητής των Πατρινών Κώστας Δελέγκος δήλωσε τα εξής σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση:«Η ομάδα μας δίνει ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς. Το Ψυχικό είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία, με τον ίδιο coach εδώ και πολλά χρόνια, παίζουν στην έδρα τους όπου είναι πολύ δυνατοί, άρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή.

Εμείς από την μεριά μας προερχόμαστε από δύο νικηφόρα αποτελέσματα, έχουμε καλή ψυχολογία, δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, πρέπει όμως να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε και αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας για 40' θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν μέχρι το τέλος. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Σχόλια