Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα (2/3) την Καστοριά για την 20ή αγωνιστική της Α2, με τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης να διατίθενται σε πυρόπληκτο φίλο της ομάδας.

Ο «Γηραιός» εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως κάποιος μπορεί να βοηθήσει διαδικτυακά ακόμα και αν δεν βρεθεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας με την Καστοριά, αύριο στις 5, στο Ιβανώφειο, δε θα είναι ένα απλό ραντεβού για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Για ακόμη μία φορά θα αποδείξει ότι ξέρει να στέκεται δυνατά στο πλευρό ενός συνανθρώπου μας, ενός συνοπαδού, ενός Ηρακληδέα, που η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Στα δύσκολα, η Οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ θα είναι και πάλι παρούσα. Αυτή τη φορά θα σταθεί στο πλευρό του οικογενειάρχη φίλου της Ομάδας μας, Κωνσταντίνου Χατζόπουλου, που προ μηνός, κάηκε το σπίτι του, στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζει πρόβλημα διαβίωσης.

Όλες οι εισπράξεις του αγώνα με την Καστοριά, με απόφαση του Προέδρου της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 1908, Θ.Δρακόπουλου, θα διατεθούν στον άτυχο φίλαθλο μας ως μια μικρή βοήθεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Σας καλούμ όλους στο γήπεδο για να δείξουμε και έμπρακτα πως η Οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ δεν αφήνει ένα μέλος της σε δύσκολη θέση. Στηρίζει, δίνει δύναμη, συμπαραστέκεται.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από νωρίς, πριν το τζάμπολ, στο Ιβανώφειο. Και για όποιον φίλο της Ομάδας, ή φίλαθλο, δε θα μπορέσει να είναι παρών αύριο, και θέλει να βοηθήσει, λεπτομέρειες μέσω του iraklisbc@hotmail.com ή της σελίδας μας εδώ».