Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Bloggers - Βασιλείου: Αυτή είναι η Α2, σε καταπίνει χωρίς να το καταλάβεις…

Η προοπτική του υποβιβασμού του Ολυμπιακού και της συμμετοχής του στην Α2, έφερε στο προσκήνιο την κατηγορία. Είτε περιπαικτικά από τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων» είτε ως πράξη... αντίστασης από τους οπαδούς της ομάδας.
Επιμένουμε πως κανείς από τις δύο πλευρές δεν έχει ακόμα καταλάβει τι μπορεί να σημαίνει ο ενδεχόμενος υποβιβασμός μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός. Αλλά αυτό είναι κάτι που έχει αναλυθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες μέσα από το Sportime, οπότε σε πρώτη φάση δεν είναι αυτό που θα μας απασχολήσει.

Θέλουμε, αντίθετα να σταθούμε, στο τι πραγματικά είναι η Α2 κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει μια ομάδα, ακόμα και αν αυτή λέγεται Ολυμπιακός.

Πέρα από την «καζούρα» για χωριά κτλ που είδαμε σε «πράσινα» Μέσα, θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε λίγο την κατηγορία. Με την εμπειρία που μας δίνει η ενασχόληση 17 ετών με τη συγκεκριμένη κατηγορία...

Η λίγκα του Βασιλακόπουλου

Κατ' αρχάς, κάτι που ελάχιστοι σημειώνουν είναι πως ο Ολυμπιακός πάει να βγει απέναντι στον Βασιλακόπουλο, συμμετέχοντας σε μία διοργάνωση του Βασιλακόπουλου. Η Α2 διοικείται και πορεύεται αποκλειστικά και μόνο από τις βουλές τις ομοσπονδίας. Ακόμα και κινήσεις με τη σύσταση ομάδων ιδιοκτητών, ήταν βραχύβιες, και τα πάντα κινούνται από το συμβούλιο της ΕΟΚ. Δεν υπάρχει ξεχωριστή επιτροπή πρωταθλήματος ή έστω κάποιος επιφορτισμένος με την κατηγορία.

Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά δικαιώματα. Και κατ΄επέκταση διαφημιστικός χρόνος. Και εδώ η ομοσπονδία είναι η μόνη υπεύθυνη για να δώσει άδεια ώστε να υπάρξει μετάδοση αγώνα. Και βέβαια όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαιώνει είτε την αδιαφορία είτε την ανικανότητα των στελεχών της να πουλήσουν το προϊόν. Δεν έγινε ούτε στα χρόνια που συμμετείχε η ΑΕΚ και επειδή πιστεύουμε το δεύτερο από αυτό που αναφέραμε, δε θα συμβεί ούτε τώρα. Ή ακόμα και αν γίνει δεν θα είναι προς όφελος των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains