«Μπαμ» στην ουρά! Αποσύρεται το Πευκοχώρι (update)

Νέα τροπή παίρνει η μάχη της παραμονής στην Α2 καθώς το Πευκοχώρι αποφάσισε να αποσυρθεί από το τελευταίο παιχνίδι. Αυτό με την Καστοριά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ομάδα της Χαλκιδικής θα υποβιβαστεί μαζί με τον Εθνικό ενώ το Μαρούσι με την Καβάλα θα παίξουν -με μειονέκτημα έδρας- στα πλέι άουτ.

Παράλληλα αυτό το αποτέλεσμα επηρεάζει και τα πλέι οφ καθώς η Καστοριά παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα κάτι που σημαίνει αυτομάτως πως βγαίνει εκτός διεκδίκησης εισόδου ο Ιπποκράτης!

Η απόφαση του Πευκοχωρίου

Η διοίκηση της ομάδας προχωρά σε αυτή την κίνηση θέλοντας ουσιαστικά να προλάβει τις καταστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ήταν να μην αγωνιστεί ούτε τη νέα χρονιά η ομάδα στην Α2 ακόμα και αν εξασφάλιζε την παραμονή της. Με γνώμονα αυτό αποφασίστηκε η απόσυρση από τώρα, ώστε να μην επηρεαστούν οι άλλες ομάδες (Καβάλα και Μαρούσι) και να διεκδικήσουν εκείνες την παραμονή τους.

Με βάση όλα όσα έχουν διαρρεύσει από τη διοίκηση της ομάδας υπάρχει δυσαρέσκεια για τη μη στήριξη στην ομάδα όλη τη χρονιά.

Η ανακοίνωση

«Μετά από έκτακτο Δ.Σ του συλλόγου μας αποφασίσαμε η ομάδα του αντρικού τμήματος μπάσκετ για λογους εσωτερικούς ( που δεν είναι της παρούσης για περαιτέρω ανάλυση ) την επόμενη αγωνιστική σεζόν να μην αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία. Για τον λόγο αυτό, σεβόμενοι την ΕΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες και για να μη στερήσουμε το δικαίωμα σε καμία απο αυτές να αγωνιστεί στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α2, η ομάδα μας δεν θα κατέβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καστοριά, ώστε να μην συμμετέχει στην διαδικασία των play outs. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για την παραμονή τους στην κατηγορία.»

Σχόλια