Καρδίτσα: Νέος προπονητής ο Κομποδιέτας

Τα ηνία στον Κώστα Κομποδιέτα! Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αναβαθμίζεται και πλέον θα οδηγήσει τον ΑΣΚ στο νέο πρωτάθλημα ως πρώτος προπονητής, σε μία κίνηση ενδεικτική της νέας φιλοσοφίας της ομάδας...

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει ότι ο Κώστας Κομποδιέτας θα είναι ο πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Στα πλαίσια της αλλαγής της γενικότερης φιλοσοφίας, ο Α.Σ.Κ. δίνει τη δυνατότητα σε ένα νέο προπονητή, να οδηγήσει την ομάδα την επόμενη περίοδο, με στόχο τη δημιουργία ενός συμπαγούς και ανταγωνιστικού συνόλου. Η αναβάθμιση του Καρδιτσιώτη προπονητή, αποτελεί παράλληλα και δείγμα της εμπιστοσύνης που δείχνει ο σύλλογος στο αθλητικό δυναμικό της πόλης μας και ταυτόχρονα, σε ένα δικό του άνθρωπο που έχει υπηρετήσει το σύλλογο από πολλές θέσεις.

Ως αθλητής, ο Κώστας Κομποδιέτας αγωνίστηκε στην ομάδα μας για έξι χρόνια, από το 2008 έως το 2014 και από τις τοπικές κατηγορίες έως τη Γ' Εθνική. Με την ολοκλήρωση της πορείας του ως αθλητής το 2014, συνέχισε άμεσα στο σύλλογο ως προπονητής, αρχικά στα τμήματα υποδομής και από το το 2016 έως σήμερα, ως πρώτος βοηθός στην ανδρική ομάδα, μια σεζόν στη Β' Εθνική και τις επόμενες δυο στην Α2 Εθνική. Ο Κώστας Κομποδιέτας στα 37 του χρόνια, είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός αλλά και πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα μπάσκετ, μέλος του ΣΕΠΚ και προπονητής Α' κατηγορίας.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Κώστας Κομποδιέτας δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα της πόλης μου, στο σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκα ως αθλητής και εργάζομαι εδώ και έξι χρόνια ως προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και δίπλα στους οποίους αποκόμισα πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, ιδιαίτερα τον προκάτοχό μου Γιάννη Τζήμα, έναν προπονητή με μεγάλη πορεία και πολλές επιτυχίες στο ελληνικό μπάσκετ. Επίσης, ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, την οποία με πολλή δουλειά και καθημερινή προσπάθεια, θέλω να ανταποδώσω. Είναι γεγονός, ότι η ομάδα μας δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια μια πολύ θετική εικόνα στο πανελλήνιο, με τις επιτυχίες αλλά και τη γενικότερη παρουσία της. Αυτή η εικόνα αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική παρακαταθήκη και πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί και στόχος, είναι η δημιουργία μιας ομάδας η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα για τη νίκη, ικανοποιώντας το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό μας».

Σχόλια