Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Καρδίτσα: Παρελθόν από τον πάγκο ο Γιάννης Τζήμας

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Καρδίτσας με τον Γιάννη Τζήμα, με τον πολύπειρο τεχνικό να αποχωρεί από τον πάγκο των Θεσσαλών.

Όπως ανακοινώθηκε: «Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιάννη Τζήμα.

Ο Γιάννης Τζήμας, στον ενάμιση χρόνο της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας, συνέβαλλε καθοριστικά στην εξασφάλιση της απευθείας παραμονής στην Α2 Εθνική την περίοδο 2017-18 και στη συνέχεια, στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο της περιόδου 2018-19 και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Είναι χωρίς αμφιβολία, ο πλέον επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του σωματείου μας και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας στις δυο πρώτες της χρονιές στην Α2 Εθνική, τόσο αγωνιστικά, όσο και σε θέματα οργάνωσης, λειτουργίας και νοοτροπίας.

Με το Γιάννη Τζήμα έγιναν αρκετές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, με αντικείμενο την επόμενη σεζόν και το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας, κάτι που ήταν άλλωστε κοινή επιθυμία. Η απόφαση της διοίκησης για την ολοκλήρωση της συνεργασίας, προέκυψε από την ανάγκη αλλαγής της φιλοσοφίας και του τρόπου λειτουργίας του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Η δύσκολη αλλά συνειδητή αυτή επιλογή, προφανώς δεν αφορά στην προπονητική αξία, το ήθος και την προσωπικότητα του Γιάννη Τζήμα. Εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για την εξασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας και της προοπτικής του συλλόγου, που καλείται να ανταπεξέλθει σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, στο οποίο ο Α.Σ.Κ. εκπροσωπεί την περιοχή μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Γιάννη για τη συνεργασία, η οποία αποτέλεσε για την ομάδα μας χαρά και τιμή και του ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains