Ερμής Αγιάς: Δηλώνει έτοιμος για την Basket League

Η Καρδίτσα βρίσκεται στη διαδικασία να απαντήσει για την θέση στην Basket League, αλλά στ Λάρισα, ο Ερμής Αγιάς δηλώνει έτοιμος!

Η ομάδα της Αγιάς είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη wild card σε περίπτωση που αρνηθεί τη θέση η Καρδίτσα. Είναι άλλωστε η ομάδα -μαζί με τον Κόροιβο- που έχει ήδη έτοιμο τον φάκελό της ώστε να τον καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή.

Το ρεπορτάζ ήρθε να επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο πρόεδρος των Λαρισαίων, Θοδωρής Ριζούλης (φωτό).

Με προσωπική του δήλωση ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας, ανέφερε πως: «Αναμένοντας την απόφαση του ΑΣ Καρδίτσας, μετά την πρόσκληση που έλαβε για συμμετοχή στη Basket League, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόσο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας όσο και εγώ προσωπικά ως Θοδωρής Ριζούλης είμαστε πανέτοιμοι για να δεχτούμε την πρόκληση της wild card για να μετέχουμε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League.

Εξάλλου, η Λάρισα είναι μία περιοχή που αγαπά το μπάσκετ – το έχει αποδείξει και στο παρελθόν – και μπορεί να το στηρίξει και να το βοηθήσει να πάει μπροστά. Από την πλευρά μας αναμένουμε τη στήριξη του επιχειρηματικού αλλά και φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθειά μας αυτή».

Η Καρδίτσα έχει λάβει την πρόσκληση από την ομοσπονδία για να καλύψει τη θέση στην Α1, μετά από την άρνηση της Καστοριάς. Αν αρνηθεί και η ίδια τότε η θέση θα καλυφθεί με wild card.

Σχόλια