Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ισχυροποιείται τα μέγιστα και έτσι μετά την παλιά φουρνιά του Ιωνικού, έκανε δικό του και τον Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος από τη Νίκαια θα μετακομίσει στο γειτονικό Αιγάλεω.

O 35χρονος ποιοτικός γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Ιωνικό Νικαίας έχοντας 9,6 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 24 παιχνίδια, ενώ έχει ξανά συνεργαστεί με τους…παλιούς της ομάδας της Νίκαιας και στην κοινή θητεία τους στον Φάρο Κερατσινίου την διετία 2015-2017, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η Δόξα Λευκάδας. Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε αναφέρει για την πρόθεση του Διαγόρα να κάνει δικό του τον έμπειρο γκαρντ.

Επίσης, στο στόχαστρο βρίσκεται ένας ακόμη παίκτης του Ιωνικού, και αυτός είναι ο Ανδρέας Κανονίδης. Ο 28χρονος φόργουορντ ήταν εκ των βασικών συντελεστών στην πορεία της ομάδας της Νίκαιας από την Β’ Εθνική προς την Basket League, ενώ την περσινή σεζόν είχε 10,8 πόντους και 4,1 ριμπάουντ σε 29 παιχνίδια, και αν αποκτηθεί, σίγουρα θα αποτελέσει έναν ακόμη παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει σε πορεία πρωταθλητισμού την ομάδα της Κύθνου.

Πηγή: Basketa.gr