Οίακας Ναυπλίου: Αποχώρησε ο Πελεκάνος

Ο ηγέτης του Οίακα Ναυπλίου στις δύο συνεχόμενες ανόδους, αποχώρησε. Ο Μιχάλης Πελεκάνος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από δύο χρόνια καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Πελεκάνος ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρυσι στη Β' Εθνική και ήταν από τους παίκτες πάνω στον οποίο χτίστηκε η ομάδα την τελευταία διετία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Οίαξ Ναυπλίου είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πελεκάνο.

Δυστυχώς, παρά την επιθυμία τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή, δεν κατέστη εφικτό να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τον Μιχάλη και την επόμενη ιστορική χρονιά συμμετοχής της ομάδας μας στην Α2 εθνική κατηγορία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μιχάλη Πελεκάνο καθώς αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της ομάδας μας και των δυο διαδοχικών ανόδων της στη Β’ Εθνική και στην Α2.

Η παρουσία του στον σύλλογο, πέραν της τεράστιας απήχησης που είχε στον μπασκετικό κοινό και της αναγνώρισης του Οίακα στο πανελλήνιο, θα μείνει αξέχαστη λόγω του ήθους, της εργατικότητας και της ταπεινότητας που τον διακατείχε.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη Πελεκάνο, έναν από τους καλύτερους αθλητές που φόρεσαν την φανέλα του Οίακα, να είναι υγιής και κάθε επιτυχία στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του Οίακα!».

Σχόλια