[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΑΚΑ]

Ο Οίαξ Ναυπλίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση του αγωνιστικού και οργανωτικού σχεδιασμού καθώς και την έναρξη της προετοιμασίας τόσο της ανδρικής ομάδας, για την δύσκολη χρονιά που την περιμένει στην παρθενική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, όσο και των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων.
Οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής μας ομάδας έχουν δώσει το πρώτο τους ραντεβού για την νέα σεζόν, την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου.
Την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 στις 12:00μ.μ., η ανδρική ομάδα θα δώσει στο γήπεδό μας και τον πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο το αμερικάνικο κολλέγιο «Oakland Golden Grizzlies» που αγωνίζεται στην Division 1 του NCAA. Ο αγώνας θα είναι «ανοιχτός» για τους φιλάθλους μας.
Η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων παίδων και εφήβων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο Ναυπλίου. Η προετοιμασία των εν λόγω τμημάτων θα υλοποιηθεί υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Διαμαντή Φιλίνη και Λευτέρη Κοκκάλα καθώς και με την επίβλεψη του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας Γιώργου Παπούλια.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική σεζόν και υγεία σε όλους.