Ο Απόλλων Πάτρας αποφάσισε να τιμήσει τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Νίκο Αργυρόπουλος, αποσύροντας τη φανέλα του με το νούμερο «5» στο παιχνίδι της 9ης Νοεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος είναι από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα, με τους Πατρινούς να αποφασίζουν να τον τιμήσουν για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.

Ο Αργυρόπουλος γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1978 στην Πάτρα και σε ηλικία 14 ετών αγωνίστηκε στην Απολλωνιάδα. Στα 18 του μεταπήδησε στην αντρική ομάδα, εκεί όπου αγωνίστηκε για εννέα χρόνια με τον Απόλλων Πάτρας.

Το 2005 πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό κι έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Έπειτα ακολούθησαν ο Πανελλήνιος (2006-08) και ο Άρης (2008-10), μέχρι το καλοκαίρι του 2010 που επέστρεψε στον Απόλλωνα για έξι χρόνια.

Στο τέλος της σεζόν του 2016 αποφάσισε να ολοκληρώσει την επαγγελματική του καριέρα ανακοινώνοντας την απόσυρση του από τα παρκέ.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να τιμηθεί έτσι όπως του αξίζει και μετά από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο κλειστό της Περιβόλας και στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστική της Α2 ανδρών η ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό θα αποσυρθεί η φανέλα του Νίκου Αργυρόπουλου.