Λίγες μέρες απομένουν για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Α2 Κατηγορία και ο Ιπποκράτης πολύ δύσκολα θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προπονητής (δεν τίθεται πλέον θέμα συνεργασίας με τον Γιώργο Πετσάλη), όπως και παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: 12sports.gr

Ακόμη κι αν αποφασιστεί να κατέβει η ομάδα την τελευταία στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι δεν θα είναι καν ανταγωνιστική, αφού δεν υπάρχουν πλέον πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες. Ο Ιπποκράτης βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι να πάρει μία σημαντική απόφαση και εφόσον δεν κατέβει στην Α2 να ενημερώσει άμεσα την Ε.Ο.Κ., ώστε να συνεχιστούν οι «διορθωτικές» κινήσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Φίλίππος Βέροιας περιμένει για να ανέβει στην Α2 Κατηγορία και ο Πολύγυρος στη Β’ Εθνική, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ιπποκράτη. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, εφόσον ο Ιπποκράτης παραιτηθεί από την Α2 Κατηγορία να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία και να παρουσιαστεί με το εφηβικό του τμήμα. Το φετινό τρένο κατά τα φαινόμενα πέρασε από την Κω, με τον Ιπποκράτη να «πληρώνει» ουσιαστικά το τεράστιο μπάτζετ των τελευταίων πέντε ετών αλλά και την μη ύπαρξη ισχυρών οικονομικών παραγόντων, που να πλαισιώνουν τον πρόεδρο Στέφανο Χαρτοφύλη.