Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Ιπποκράτη κάνε κάτι ή παραιτήσου!

Λίγες μέρες απομένουν για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Α2 Κατηγορία και ο Ιπποκράτης πολύ δύσκολα θα συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προπονητής (δεν τίθεται πλέον θέμα συνεργασίας με τον Γιώργο Πετσάλη), όπως και παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: 12sports.gr

Ακόμη κι αν αποφασιστεί να κατέβει η ομάδα την τελευταία στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι δεν θα είναι καν ανταγωνιστική, αφού δεν υπάρχουν πλέον πολλοί καλοί διαθέσιμοι παίκτες. Ο Ιπποκράτης βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι να πάρει μία σημαντική απόφαση και εφόσον δεν κατέβει στην Α2 να ενημερώσει άμεσα την Ε.Ο.Κ., ώστε να συνεχιστούν οι «διορθωτικές» κινήσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Φίλίππος Βέροιας περιμένει για να ανέβει στην Α2 Κατηγορία και ο Πολύγυρος στη Β’ Εθνική, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ιπποκράτη. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, εφόσον ο Ιπποκράτης παραιτηθεί από την Α2 Κατηγορία να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία και να παρουσιαστεί με το εφηβικό του τμήμα. Το φετινό τρένο κατά τα φαινόμενα πέρασε από την Κω, με τον Ιπποκράτη να «πληρώνει» ουσιαστικά το τεράστιο μπάτζετ των τελευταίων πέντε ετών αλλά και την μη ύπαρξη ισχυρών οικονομικών παραγόντων, που να πλαισιώνουν τον πρόεδρο Στέφανο Χαρτοφύλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains