Ο Αμύντας ξεκινά το Σάββατο (5/10, 17:00) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον Οίακα Ναυπλίου στο Κλειστό της «Πυρκάλ».

Ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξανδρου Ζαβού, Σάντρο Μουμούρης, μίλησε στο www.amyntas.gr για την ολοκλήρωση της προσπάθειας της ομάδας στο κύπελλο και τον πρώτο αντίπαλο στην φετινή Α2, ενώ κάλεσε τον κόσμο να σταθεί για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό του Αμύντα.

Αρχικά σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι παραταχθήκαμε στο παιχνίδι με αρκετές απουσίες, και αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο ήμασταν ανταγωνιστικοί, στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν καταφέραμε να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί. Πιστεύω ότι κατά διαστήματα δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά, βέβαια, είχαμε αντίπαλο μια πολύ ποιοτική ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών μας στη διοργάνωση, η… κατάκτηση της οποίας δεν θα μπορούσε να είναι, άλλωστε, στους φετινούς μας στόχους».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «νεοφώτιστη» ομάδα του Ναυπλίου: «Ο Οίακας είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στο transition παιχνίδι κι αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να σταματήσουμε αυτόν τον τρόπο επίθεσής τους για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε».

Καταληκτικά, τόνισε: «Είναι η πρεμιέρα μιας καινούργιας μπασκετικής χρονιάς, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά το καλοκαίρι και νομίζω ότι ο κόσμος του Αμύντα θα είναι εκεί μαζί μας για να χαρούμε το παιχνίδι και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».