Ο Νίκος Αργυρόπουλος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον Απόλλωνα, γράφοντας πλούσια ιστορία με τη ομάδα της Πάτρας. Ετσι οι άνθρωποι του συλλόγου αναγνωρίζοντας την αξία του θα τον τιμήσουν αποσύροντας τη φανέλα του στο σημερινό (Σάββατο 9/11) ματς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Αργυρόπουλος αγωνίστηκε συνολικά 15 χρόνια στην ομάδα, από το 1996 έως το 2005 και από το 2010 έως το 2016 όταν και κρέμασε τα παπούτσια του.

Επίσης φόρεσε τις φανέλες των Αχαιού Σαραβαλίου, Απολλωνιάδας Πατρών, Ολυμπιακού, Πανελληνίου και Άρη.

Η ανακοίνωση των Πατρινών: «Το Σάββατο 09/11/2019 στο εντός έδρας παιχνίδι του OSCAR ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα γίνει εκδήλωση προς τιμήν του Αργυρόπουλου Νίκου, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Απολλωνιάδας για 5 χρόνια και ακολούθως προωθήθηκε στην αντρική ομάδα του Απόλλωνα, στην οποία αγωνίστηκε συνολικά 15 χρόνια , με τελευταία σεζόν την χρονιά του 2016 όπου αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι με τα χρώματα της ομάδας που αγάπησε και αγαπήθηκε όντας αρχηγός της τα περισσότερα χρόνια.

Ο Απόλλωνας αναγνωρίζοντας την υπέρμετρη αγάπη του για την ομάδα, την δυναμική και ηγετική του φυσιογνωμία μέσα στο παρκέ, την σκληρή δουλειά του, στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει και να τολμά για την αγαπημένη του ομάδα, αποφάσισε να τον τιμήσει για πάντα αποσύροντας την φανέλα του με τον αριθμό 5 και να την υψώσει στο κέντρο του γηπέδου για να μαρτυρά σε όλους τους αθλητές και φιλάθλους που επισκέπτονται το γήπεδο μας , πως ο Νίκος Αργυρόπουλος ήταν ένας παίκτης που αγωνίστηκε με πάθος για τα όνειρα του και κατάφερε να γίνει κομμάτι της ιστορίας του Απόλλωνα.

Καλούμε σε αυτή την τιμητική εκδήλωση που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 16:45 όλο τον πατραϊκό φίλαθλο κόσμο του Απόλλωνα να παρευρεθεί κοντά μας και να ζήσει αυτή τη ξεχωριστή στιγμή, όπου ο Νίκος Αργυρόπουλος θα γίνει για πάντα παιδί του Ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας».