Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι και οι τελευταίες προσπάθειες να παίξει η ομάδα στην Α2 απέβησαν άκαρπες κι ως εκτούτου αποχωρεί από τη διοίκηση.

Στην ανακοίνωση τονίζονται οι προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου να συνδράμει στην εξεύρεση λύσης, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό.

Η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή

Ιωάννης Μάντζιος»

Πηγή: allstarbasket.gr