Μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης για τον Αμύντα που συμφώνησε με τον 22χρονο φόργουορντ Ορέστη Μπέλη.

Ο πρώην πλέον παίκτης της Πεντέλης αποτελεί την τρίτη μεταγραφή του Αμύντα μετά από τους Τζόι Γκάτζο, Αντριάνο Τοπάλλι όπως και τον νέο τεχνικό Μάη Κωνσταντινίδη.

Η ανακοίνωση του Αμύντα σημειώνει:

Ο ΑΟ Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ορέστη Μπέλη. Ο 22χρονος power forward, με ύψος 1,98 θα ενισχύσει το ανδρικό τμήμα στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Ο Ορέστης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο amyntas.gr αναφερόμενος στη νέα στροφή στην καριέρα του: “Οι στόχοι μου είναι να εκπληρωθούν στο έπακρο οι στόχοι της ομάδας και να έχουμε μία υγιή και καλή σεζόν. Από κει και πέρα στο ατομικό κομμάτι θέλω να προσφέρω και να καταφέρω με την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γίνεται…”.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όλους μας: “Εύχομαι σε όλους μια σεζόν με επιτυχίες και πάνω από όλα με υγεία!!”
Γεννημένος το 1998 έριξε τα πρώτα του καλάθια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2016. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β’Εθνική με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου φτάνοντας και στον τελικό Κυπέλου της ΕΣΚΑΝΑ. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 αγωνίστηκε με την Πεντέλη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έχοντας ΜΟ 9,4 πόντους σε 30 αγώνες και 7,9 πόντους σε 21 αγώνες αντίστοιχα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό η συμμετοχή του σε όλους τους αγώνες και στις 2 περιόδους. Ταυτόχρονα είναι μέλος και της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας.
Ο Θοδωρής και η Αθηνά είναι οι γονείς του Ορέστη και έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό το Νίκο.
Καλώς ήρθες Ορέστη στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου κοντά μας!!