Ο σχεδιασμός της Δάφνης Δαφνίου για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει με τον Γιάννη Καλαμπόκη στον πάγκο της και στο πλάι του ως βοηθός θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πέτρουλας.

Ο άλλοτε διακεκριμένος αθλητής Γιάννης Καλαμπόκης είναι έτοιμος να αναλάβει για πρώτη του φορά ομάδα ως head coach της και αυτή όπως όλα δείχνουν θα είναι η Δάφνη Δαφνίου στην Α2. Το πλάνο του θα στηρίξει ως assistant coach ο Αλέξανδρος Πέτρουλας.

Η Δάφνη Δαφνίου είχε κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της εδώ και αρκετές ημέρες μετά και την απομάκρυνση του coach Μάη Κωνσταντινίδη.

Η φιλοσοφία του συνεργάτη του Θανάση Σκουρτόπουλου με την Εθνική Ελλάδος με αυτή της ομάδας από το Χαϊδάρι ταιριάζει απόλυτα όπως φαίνεται και θα προχωρήσουν με βάση το νεανικό ρόστερ και τις ευκαιρίες σε ελπιδοφόρους νεαρούς αθλητές με τη βοήθεια μερικών έμπειρων στα «σαλόνια» της Α2.

Οι στόχοι και τα πλάνα των δύο πλευρών έχουν ειπωθεί και πλέον αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Καλαμπόκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς σαν αθλητής έχει υπάρξει και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και έχει διακριθεί με πολλές ελληνικές και όχι μόνο ομάδες στην καριέρα του (Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ίκαρος Καλλιθέας, Κολοσσός Ρόδου, Ρέθυμνο, Τρεβίζο και Άλμπα Βερολίνου).

Σαν προπονητής έχει κάποια χρόνια που προσπαθεί να υλοποιήσει τα πλάνα του και φαίνεται πως τα καταφέρνει και με το παραπάνω. Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σε πάγκους ομάδων όπως είναι ο Πανιώνιος στις ακαδημίες, το Περιστέρι και στις ακαδημίες και στο ανδρικό τμήμα ως βοηθός του Νίκου Παπανικολόπουλου, στην Εθνική Ελλάδος όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, αλλά υπήρξε για λίγο βοηθός και στην Κινεζική Zhejiang Guangsha Lions.

Στο πλευρό του θα βρεθεί στον πάγκο της Δάφνης Δαφνίου και ο εξίσου διακεκριμένος Αλέξανδρος Πέτρουλας. Μέχρι πρότινος ο Πέτρουλας ταλάνιζε τις αντίπαλες άμυνες και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει και αυτός την προπονητική του καριέρα στο πλάι του Γιάννη Καλαμπόκη.

Πηγή: sportime.gr