Πανερυθραϊκός: Αποχαιρέτησε πέντε παίκτες πριν από τη νέα σεζόνΠέντε παίκτες του Πανερυθραϊκού, από την περίοδο 2020/21 δεν θα συνεχίσουν και στην επόμενη, ωστόσο η ομάδα της Νέας Ερυθραίας αναγνώρισε την προσφορά τους.

Διαβάστε επίσης: Όλες οι ειδήσεις του Πανερυθραϊκού

Με ανακοίνωσή του, τους ευχαριστεί και τους αποχαιρετά, σε δείγμα αναγνώρισης όσων πρόσφεραν, έπειτα από μια σεζόν όπου η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή έφτασε έως τα playoffs ανόδου στην Basket League.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού

Ο Πανερυθραϊκός BC αποχαιρετά τους Άλκη Παππά, Άλεξ Βουγιούκα, Παναγιώτη Στάθη, Γιάννη Αθανασούλα και Πάνο Φιλιππάκο, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, ωστόσο θα αποτελούν πάντοτε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου!

Ο καθένας ξεχωριστά έβαλε το δικό του «λιθαράκι» για να πανηγυρίσουμε την ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΖΟΝ στην ιστορία της ομάδας μας, με τη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού στα Play-Off Ανόδου για την Basket League, ενώ οι Άλκης, Άλεξ και Παναγιώτης συνέβαλαν τα μέγιστα και στην ιστορική κατάκτηση του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για την ομάδα μας, την Αγωνιστική Περίοδο 2019-2020.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά σας και ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά σας!

Πηγή: allstarbasket.gr

Σχόλια