Αγρίνιο: Απέκτησε θυγατρική ομάδα!


Μία νέα συνεργασία με στόχο σε πρώτη φάση την αξιοποίηση των ακαδημιών και τη γενικότερη υποστήριξη της ομάδας, ανακοίνωσε το Αγρίνιο, που πλέον θα έχει κοινή πορεία με την άλλη ομάδα της πόλης, την ΑΛΦΑ '93.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΟΑ στόχος είναι οι ομάδες του Αγρινίου να βρεθούν πιο κοντά και να συνεργαστούν με γνώμονα το καλό του αθλήματος και τη σταθερή άνοδο του επιπέδου του μπάσκετ στην περιοχή μας.

Οπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μία συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, η οποία μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα και να γίνει η αρχή μιας προσπάθειας για να βρεθούμε όλοι μαζί.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε συζητήσεις με τη Διοίκηση της ΑΛΦΑ '93 και τον προπονητή των ακαδημιών Ντίνο Καραπιπέρη. Αναλύθηκε όλο το πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και επήλθε συμφωνία σε όλα τα θέματα.

Η ΑΛΦΑ '93 θα λειτουργήσει σα θυγατρική της ομάδας μας και θα αναλάβει τη λειτουργία των ακαδημιών, προς όφελος και των δύο Συλλόγων, οι οποίοι θα παραμείνουν παράλληλα αυτόνομοι διοικητικά.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στο όραμά μας, το οποίο θα αναλυθεί περαιτέρω σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματιστεί το συντομότερο. Αποτελεί επίσης μια αρχή για να γίνουμε περισσότεροι.

Η "οικογένειά" μας αυξάνεται. Και είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας ανθρώπους που έχουν ιδέες, στόχους και προσπαθούν με μεθοδική δουλειά να πετύχουν.

Σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί. Και αυτό πιστεύουμε πως θα συμβεί, καθώς υπάρχουν πράγματα που μόνο μας ενώνουν».

Σχόλια