Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Αίαντα Ευόσμου και τον Ηρακλή ξεχωρίζει από την 3η αγωνιστική της Α2 (Elite League) με τον Καναδό γκαρντ των γηπεδούχων, Τάιους Τζέφερσον, να μιλά για τη φετινή σεζόν αλλά και το παιχνίδι της Κυριακής.
«Μεγάλο παιχνίδι αυτή την Κυριακή, η ομάδα μας προετοιμάζεται και προσαρμόζεται σε όλες τις ξαφνικές αλλαγές, αλλά γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ευκαιρία που παίζουμε μεταξύ μας.

Αυτό το πρωτάθλημα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα ,κάθε παιχνίδι θα είναι πάντα ανταγωνιστικό και καλά προπονημένο, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βάζουμε τα δυνατά μας κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο.

Η ζωή στον Εύοσμο είναι καταπληκτική μέχρι στιγμής, όλοι είναι τόσο φιλικοί και φιλόξενοι και η πόλη είναι τόσο όμορφη .Χαχα… η μπουγάτσα μπορεί να είναι το αγαπημένο μου πράγμα μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, εκτός από το κομμάτι του μπάσκετ.

Όπως είπα, αν και το παιχνίδι αυτή την Κυριακή είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για την πόλη και για την ομάδα μας, είμαι ενθουσιασμένος που ο κόσμος βγαίνει και υποστηρίζει και ενθουσιάζεται για το πώς παίζει η ομάδα μας.

Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι και σας προτρέπω να το παρακολουθήσετε. Μην το χάσετε!!Πάμε ΑΙΑΣ !!» ανέφερε.