Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Α2 - Elite League θα διεκδικήσει το Σάββατο (22/10, 16:00) η Ελευθερούπολη που θα υποδεχθεί στο γήπεδό της τον Παπάγου που έχει αρχίσει κι εκείνος με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Ελευθερούπολη ποντάρει στον παράγοντα έδρα, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία που κρύβει ο αγώνας, όπως φαίνεται και στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Σίσκου, συνεργάτη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον πάγκο της Ελευθερούπολης: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που έχει κι αυτή όπως κι εμείς δύο νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι ομάδα που τρέχει πάρα πολύ, με έμπειρους παίκτες. Θέλουμε να τους περιορίσουμε και να δώσουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι, έτσι ώστε να έρθει η νίκη».



Ο Σταύρος Τουτζιαράκης πρόσθεσε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η ομάδα του Παπάγου είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες που είναι καιρό μας. Από την άλλη, εμείς παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να νικήσουμε. Περιμένουμε και τον κόσμο μας όπως στο πρώτο παιχνίδι εντός που δώσαμε να μας στηρίξει και να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, για να πάρουμε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη μας».