Νέο ...Πανόραμα(;)


Επιστολή προς ΠΣΑΚ έστειλαν πέντε παίκτες που πέρυσι αγωνίζονταν με τη φανέλα της Ξάνθης. Οι ξανθιώτες πούλησαν ουσιαστικά τη θέση του στον Κόροιβο, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν Νησιώτης, Αναγνωστόπουλος, Μασλάρινος, Γέλενιτς, Γιοβάνοβιτς τό μόνο που έχουν πάρει οι ίδιοι από τα περυσινά είναι ...υποσχέσεις.
Αναλυτικά η επιστολή τους: "Στην Ελλάδα δυστυχώς έχουμε χορτάσει λόγια υποσχέσεις και μεγαλεπήβολα σχέδια. Το περασμένο καλοκαίρι ως αθλητές της ομάδας της Ξάνθης ενημερωθήκαμε πως ο Κόροιβος/Αμαλιάδας (ερχόμενος από τη Γ’ Εθνική) αγόρασε ουσιαστικά τη θέση της πρώην ομάδας μας και παράλληλα τη συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας όπως και τις οφειλές της προς τους αθλητές. Στις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του Κόροιβου ενημερωθήκαμε πως θα εξοφληθούμε κανονικά από αυτούς. Το 2010 όμως δύει και ακόμη περιμένουμε και περιμένουμε και μάλλον θα περιμένουμε να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Στις 30 Οκτωβρίου έπρεπε να λάβουμε την πρώτη δόση των οφειλομένων, ενώ στις 30 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη να δοθεί η δεύτερη. Πως είναι δυνατόν μια ομάδα που έρχεται από τη Γ’ Εθνική αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις ώστε να μεταπηδήσει στο Πρωτάθλημα της Α2 να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο; Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας εμπαίζουν κατ΄ αυτόν τον τρόπο".
Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και μετά από την απορρόφηση του Πανοράματος από την Καβάλα. Με τους παίκτες που είχαν κερδίσει την άνοδο στην Α1 να μένουν απλήρωτοι από τη νέα "ομάδα".

Σχόλια

  1. Οι παίκτες του Πανοράματος περιμένουν ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν τελικά είχε αίσιο τέλος η υπόθεσή τους. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι πως ταλαιπωρήθηκαν για πολλούς μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΚΙΑΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε και εγώ γνωρίζω.Το μόνο σίγουρο είναι οτι μέχρι τη στιγμή που εκδόθικε το καλοκαίρι ο πίνακας του ΠΣΑΚ με τα χρέη, δεν είχαν πληρωθεί γιατί θυμάμαι οτι υπήρχε σχετική διευκρίνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς απ'ότι ξέρω ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί οι παίκτες του Πανοράματος και μάλιστα μέχρι τον Ιούλιο τουλάχιστον -εξακριβωμένα με βάση τον πίνακα του ΠΣΑΚ- δεν είχαν πάρει ούτε ευρώ! Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα σε αυτές τις συγχωνεύσεις με δοσοληψίες χρημάτων, εξαγορών θέσεων σε πρωταθλήματα και ομάδων διαφορετικών πόλεων, γι'αυτό και είμαι κατά τέτοιων ενεργειών.

    Αντίθετα θεωρώ θεμιτό να γίνονται συγχωνεύσεις ομάδων ίδιας πόλης, με ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο, όμως, και διαφανείς διαδικασίες. Γιατί ακόμα και εκεί υπήρξαν πολλά προβλήματα στο παρελθόν πχ. Ολύμπια-ΓΣ Λάρισας, Ίκαρος-Έσπερος Καλλιθέας που τελικά διασπάστηκαν. Ακόμα και φέτος υπάρχει οργή από τους Δαφνιώτες για την συγχώνευση Αμύντα-Δάφνης, που ακόμα ούτε εγώ έχω καταλάβει αν υπήρξε απορρόφηση ή συγχώνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η απορία είναι ποιά ήταν τελικά η συμφωνία μεταξύ Κόροιβου και Νικολόπουλου???
    Τότε όλοι έλεγαν πως με τα χρήματα της πώλησης κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς ο Νικολόπουλος θα πλήρωνε τους παίκτες για να είναι καθαρός.
    Σήμερα μαθαίνω πως η συμφωνία ήταν να τους πληρώσει ο Κόροιβος.
    Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε όλο το παρασκήνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα αυτά δείχνουν ότι μάλλον ακούστηκαν αρκετά ψέματα και ανακρίβειες σχετικά με τους όρους της συμφωνίας. Δυστυχώς για ακόμα μία φορά η έλλειψη ξεκάθαρου νομικού πλαισίου δημιουργεί τα γνωστά προβλήματα... Σίγουρα υπήρξε πολύ παρασκήνιο και έγιναν πράγματα που δεν θα μάθουμε ποτέ, όπως και σε πολλές άλλες "ομορφιές" του παρελθόντος στο ελληνικό μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oi paiktes tou panoramatos plirothikan telika, meta apo pollous dikastikous agones,apo tin kavala(etsi itan k i smfonia tis sigxonefsis)apo tin kavala ton perasmeno avgousto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου