Τη δική του διάσταση στα όσα υποστήριξε ο Κώστας Φακοπουλίδης μετά από την αποχώρησή του από τον Παπάγο (δείτε εδώ) έδωσαν οι «στρατηγοί».

Με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες ενώ ξεκαθάρισαν πως οι λόγοι της αποπομπής είναι καθαρά εξωαγωνιστικοί.

Αναλυτικά

Λίγες ώρες μετά από την αποπομπή του από την ανδρική ομάδα του Α.Σ ΠΑΠΑΓΟΥ ο ερασιτέχνης καλαθοσφαιριστής Κ.Φακοπουλίδης, αντί της παραμικρής αυτοκριτικής που όφειλε να κάνει, προτίμησε να δώσει συνέντευξη με ψεύδη και συκοφαντίες που στρέφονται όχι μόνο κατά της φήμης του Συλλόγου μας και της διοίκησης του αλλά και τρίτων προσώπων, όπως του καταξιωμένου γιατρού της ομάδας μας. Το να απαντήσουμε σε κάποιον που νόμισε ότι είναι σημαντικός επειδή κάποιος τον έκανε να νοιώθει έτσι, θα ήταν σαν να προσβάλλαμε την ίδια την ιστορία του συλλόγου μας και τους μεγάλους αθλητές που τον έχουν υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια. Οι απαντήσεις θα δοθούν εκεί που πάει κάποιος όταν ψεύδεται και συκοφαντεί. Όσο για τους λόγους αποπομπής του, είναι καθαρά εξωαγωνιστικοί και θα χρειάζονταν δέκα σελίδες για να τους αναφέρουμε όλους. Εξαλλου φαινεται οτι και ο ίδιος επιθυμούσε να αποχωρήσει απο την ομαδα μας οπως είχε δηλώσει και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στις 31/12, οπου με καμάρι δήλωσε σε ολο τον κοσμο οτι «έπαψε πια να εργάζεται για τον ΑΣ Παπαγου»...